Kinderfeestje

LOS is gespecialiseerd in survival kinderfeestjes. Voor kinderen vanaf 7 jaar kunt u bij ons terecht. Ons uitgangspunt is dat de gehele groep vanaf het moment dat we beginnen continu bezig is. Dat is voor iedereen wel zo leuk. Tijdens alle activiteiten wordt de groep begeleid door een LOS instructeur. Ouder/begeleider dient wel in de buurt te blijven.

Voor een duidelijk beeld van wat we doen kijkt u even naar het filmpje op de homepage.

Mijn zoon (8 jaar): "Dit was het beste feestje ooit!"

We starten met een kaart- en kompastocht door natuurgebied Rijnstrangen van ongeveer 2 km. Weet iedereen de route te vinden, dan steken jullie onderweg met een vlot een meertje over en gaan we boogschieten. 

Na welverdiende pauze met chips en een drankje begint de groep met het maken van een vuur dat ze later gebruiken om hamburgers te grillen (indien er als afsluiting gegeten word). 

Op de 16 meter lange klimwand kunnen jullie alvast warm klimmen. En red jij de hindernisbaan zonder te vallen? Het wordt spannend als je op de hoogtebaan je balans moet houden tussen de metershoge bomen. Hoogtepunt is de tokkelafdaling van wel 60 meter over het water!

Na al deze activiteiten even heerlijk bijkomen met een onbeperkte hamburger barbecue. Deze gril je natuurlijk zelf op je eigen gemaakte vuurtje! Broodjes, sauzen en drinken horen hier gewoon bij.

Leuke, avontuurlijke locatie voor een stoer kinderfeestje! Met name de afwisseling van survival en outdoor activiteiten maken dat de kinderen volop worden vermaakt en uitgedaagd. De begeleiders zijn erg enthousiast en gedreven. Aanrader!

hoogtebaan 700

Voor ons de derde keer bij LOS! Weer een geslaagd kinderfeest, Bedankt!

Top